Πώς να φτιάξετε έναν κάθετο κήπο από ποτήρια μίας χρήσης

Naturewall Interior Wall

Το σύστημα “Naturwall” περιλαμβάνει ένα μεταλλικό πλαίσιο με 10 έως 12 υποδοχές για ποτήρια και μπορούν να γίνουν άπειρες παραλλαγές για να εξυπηρετήσει οποιοδήποτε μέγεθος και είδος φυτών.

1) Για τη δημιουργία του “Naturwall” χρησιμοποιούνται μεταλλικά φύλλα από 100% ανακυκλώσιμο αλουμίνιο. Κόβονται και μετά διπλώνονται για να αποκτήσει την απαραίτητη επιφάνεια στήριξης του ποτηριού.

2) Τοποθετήστε τα ποτήρια στην υποδοχή. Αν έχετε διαφορετικά είδη λουλουδιών ή φυτών, μπορείτε να αλλάξετε την ευθυγράμμιση και έτσι να έχετε μία μίξη χρωμάτων και όγκων.

3) Δέκα η περισσότερα πλαστικά ποτήρια τοποθετούνται σε ένα απλό και ευέλικτο μεταλλικό σύστημα που μπορεί να τοποθετηθεί με διαφορετικούς τρόπους στο περιβάλλον διαβίωσης. Χρησιμοποιώντας ποτήρια μίας χρήσης από το τεχνητό περιβάλλον, η κατασκευή αυτή -χωρίς παράγωγα του άνθρακα- υπηρετεί μια νέα βιώσιμη μέθοδο δημιουργίας «κάθετων πράσινων τοίχων».

Το “Naturwall” απέσπασε το βραβείο Green Dot Build Award, που αναγνωρίζει τον πρωτοπόρο σχεδιασμό και αρχιτεκτονική και πετυχαίνει το υψηλότερο επίπεδο περιβαλλοντικής ευθύνης.

Πηγή: http://www.designnobis.com