Σεμινάριο για το Γκότζι Μπέρυ στην Θεσσαλονίκη

Gkotzi Mperi

Ο Γιώργος Δαουτόπουλος (σ. Καθηγητής Γεωπονίας) και συγγραφέας του βιβλίου «Η Καλλιέργεια του Γκότζι», διοργανώνει σεμινάριο κατάρτισης διάρκειας 6 ωρών για ενδιαφερόμενους να επενδύσουν στη νέα καλλιέργεια.

Το σεμινάριο διαλύει τους μύθους που περιβάλουν την καλλιέργεια και παρέχει ραφιναρισμένη και έγκυρη γνώση σε όσους θέλουν να επενδύσουν στη νέα αυτή αξιόλογη πολυδύναμη καλλιέργεια.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα Πεύκα της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 αντί Σαββάτου 30 Ιουνίου 2012, όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 120 ευρώ στο οποίο περιλαμβάνεται και ένα πλήρες γεύμα στη φημισμένη Ταβέρνα ΚΟΡΥΦΗ όπου και θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο και πλήρης φάκελος με το βιβλίο του κ. Δαουτόπουλου. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου και του γεύματος και μετά από αυτό θα γίνει διεξοδική συζήτηση με όλους τους συμμετέχοντες. Δηλώσεις συμμετοχής στο daoutop@otenet.gr και κατάθεση του κόστους του σεμιναρίου στο λογαριασμό:

Πειραιώς 0052 0201 7271 202

ΑΤΕ 074 01 012016 53

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και οι συμμετέχοντες δεν θα είναι περισσότεροι των 30. Σε περίπτωση μεγαλύτερου ενδιαφέροντος το σεμινάριο θα επαναληφθεί σε άλλη ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους.

Πηγή: www.agrotikabook.gr