Καλοκαιρινά Camps στην Αθήνα

12.

Η Οργάνωση Γη πραγματοποιεί εβδομαδιαία προγράμματα ενημέρωσης, διασκέδασης και δημιουργικής απασχόλησης σε ολιγομελή τμήματα για παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών στο Κέντρο της Γης. Μέσα από διαδραστικές παιδαγωγικές εμπειρίες γεμάτες κίνηση, διασκέδαση, παιχνίδι και δημιουργία καλλιεργούμε το σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας και το περιβάλλον πρώτα από όλους στα παιδιά, καθώς αυτά είναι το μέλλον. Οι εν λόγω εγκαταστάσεις με κτίρια εμβαδού περίπου 1.000 τμ. και προαύλιο περίπου 25 στρεμμάτων βρίσκονται εντός του Κτήματος Βασιλίσσης και είναι όμορες με το πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο Δήμο Ιλίου της Αθήνας.

Οι παροχές των καλοκαιρινών camps περιλαμβάνουν μπλουζάκι, καπέλο, δίπλωμα συμμετοχής, φρούτο και μαγειρευτό φαγητό καθημερινά, φυτό που θα φυτευτεί από το ίδιο το παιδί, δώρα στους νικητές των δημιουργικών δραστηριοτήτων και ιατροφαρμακευτική ασφάλεια για όλη τη διάρκεια της περιόδου

Κάθε περίοδος διαρκεί πέντε ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή) και η καθημερινή διάρκεια είναι 8:30-14:45. Προεραιτική φύλαξη παιδιών για εργαζόμενους γονείς από τις 7:30 και μέχρι τις 17:30 με επιπλέον χρέωση (10 ευρώ ανά παιδί και ανά περίοδο).

Περίοδοι για τα καλοκαιρινά camps

A’ Περίοδος: 18-22 Ιουνίου

Β’ Περίοδος: 25-29 Ιουνίου

Γ’ Περίοδος: 2-6 Ιουλίου

Δ’ Περίοδος: 9-13 Ιουλίου

Κάθε περίοδος στοιχίζει 90 ευρώ. Ειδικές τιμές για αδέρφια και για όσα παιδιά παρακολουθήσουν πάνω από μία περίοδο

Επιπλέον πληροφορίες στα 210.2325380, 6948667781

Αιτήσεις συμμετοχής θα βρείτε στην ιστοσελίδα: http://www.organizationearth.org