Έρευνα για την αστική καλλιέργεια βρώσιμων φυτών σε μπαλκόνι ιδιωτικής κατοικίας στην Αθήνα

αστικές καλλιέργειες έρευνα
Θα σας ήμασταν ευγνώμονες αν αφιερώνατε λίγο χρόνο (περίπου 15 λεπτά) για να συμπληρώσετε το παρόν ερωτηματολόγιο! Πραγματοποιείται στα πλαίσια της διπλωματικής εργασία μιας φίλης της κοινότητας του cityfarmer.gr που εκπονείται στο Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Σκοπός του είναι να ερευνηθούν η σχέση των Αθηναίων με την αστική καλλιέργεια βρώσιμων φυτών σε μπαλκόνια σπιτιών, τα προβλήματα που προκύπτουν, καθώς και οι τρόποι που επιλέγονται μέχρι τώρα για να λυθούν. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται θα αντιμετωπιστούν με απόλυτη εχεμύθεια και θα χρησιμοποιηθούν ως στατιστικά στοιχεία μόνο για την έρευνα αυτή.
Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τη συμπλήρωση του παρόντος ερωτηματολογίου παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο dpsd05013@syros.aegean.gr. Η συμμετοχή σας μου είναι πολύτιμη για να διεκπεραιωθεί αυτή η εργασία! Παρακαλώ πολύ συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο μέχρι 28/02/2013. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο που μας αφιερώσατε!

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο ΕΔΩ!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: Για να πάρετε μέρος και να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, θα πρέπει: • να είστε κάτοικος Αθηνών, και • να ασχολείστε ή να έχετε την επιθυμία να ασχοληθείτε με την αστική καλλιέργεια στο μπαλκόνι σας.