Πόπη | Editor-in-chief

Απόφοιτος της Αρχιτεκτονική Σχολής του  Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Της αρέσουν οι ωραίες συναυλίες και οι ταινίες με γκανγκστερς και όπλα. Κάνει αποτυχημένες προσπάθειες να καλλιεργήσει αλλά όλα της μαραίνονται. Της αρέσει η μουσική,  το καλό φαγητό και τα ποτάκια. Όταν μεγαλώσει με το καλό θέλει να πάει σε ένα βουνό και να αγναντεύει τη θάλασσα.

 

 

Αλέξανδρος | Project manager

Απόφοιτος της Πολυτεχνικής σχολής του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακό στο μάρκετινγκ. Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται με το internet και τα events και πιο πρόσφατα με το video. Όταν βγει στη σύνταξη θέλει να γίνει ο Άγιος Βασίλης ή ο Batman.

 

 

 

Φαίη | Υπεύθυνη επικοινωνίας

Η Φαίη έχει τελειώσει αγγλική φιλολογία, έκανε μεταπτυχιακό στο μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις και τώρα ασχολείται με την έρευνα και ό,τι άλλο εμφανιστεί μπροστά της. Στον ελεύθερο της χρόνο κάνει κάθε φορά και κάτι άλλο, το καλύτερο της είναι τα ταξίδια, ο χορός και η φωτογραφία.

 

 

 

Ελένη | Γεωπόνος

Απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό στη Διατήρηση της Βιοποικιλότητας. Αγαπάει τα φυτά που μυρίζουν ωραία και λατρεύει αυτά που τρώγονται. Στον ελεύθερο χρόνο της μαγειρεύει, παίζει ukulele, διαβάζει, μιλάει ή κοιτάει το ταβάνι. Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει γευσιγνώστης.

 

 

 

Στέλλα | Γεωπόνος

Ότι σπέρνουμε με αγάπη, επιστρέφει σαν σοδειά εκπλήξεων.. Δίνοντας λοιπόν την αγάπη μας στον κήπο μας, θα μας γεμίσει μικρές εκπλήξεις! Σαν Τεχνολόγος Γεωπονίας και “παιδί της πόλης”, η αγάπη μου για τη φύση μεσα από το site μας γίνεται μία ευχάριστη και δημιουργική επαγγελματική ενασχόληση, και μία πρόκληση να μετατρέψουμε όλοι μας τα μπαλκόνια και τους κήπους των πόλεων σε “μικρούς παράδεισους”.

 

 

Γιάννης | Web hosting & support

 Απόφοιτος Πληροφορικής .Φροντίζει το ηλεκτρονικό χωράφι του cityfarmer.gr. Αγαπάει τα φρούτα ιδιαίτερα αυτά που του δίνουν ατελείωτη ενέργεια . Στον ελεύθερο του χρόνο κάνει snowboard , διαβάζει και παίζει σκάκι .

 

 

 

 

Κώστας | Designer/illustrator

Σχεδίασε τα ευτυχισμένα ανθρωπάκια και λοιπά illustrations που διακοσμούν το cityfarmer.gr. Συνήθως τον βρίσκεις σπίτι του, πίσω από την οθόνη του υπολογιστή του, να ακούει φανατικά reggae, dub και wfmu (γιατί αυτοί ξέρουν). Περιστασιακά μπορεί να τον βρείς χωμένο και σε κάποια συναυλία.

 

 

 

Τέο | Web developer

 Απόφοιτος Πληροφορικής και μόνιμος κάτοικος Σαρδηνίας. Ανέλαβε το στήσιμο του cityfarmer.gr και είναι αυτός στον οποίο φωνάζουν όλοι οι υπόλοιποι όταν δεν πάει κάτι καλά (και δεν φταίει κάποιος άλλος). Ξημεροβραδιάζεται μπροστά στον υπολογιστή του και βγαίνει έξω για τα απαραίτητα (τσιγάρα, πίτσες), καθώς και για να ποτίσει τα λουλούδια στο μπαλκόνι του. Αυθεντικός apple fanboy, όταν δεν χρησιμοποιεί κάποιο προϊόν της apple, προσπαθεί να πείσει τους υπόλοιπους πως τα Mac “είναι καλύτερα”, “απλά δουλεύουν” και άλλα τέτοια προπαγανδίστικα.

 

Εύη | Social media

Απόφοιτος του τμήματος φυσικής ΑΠΘ. Αυτή τη στιγμή παρακολουθεί το μεταπτυχιακό Ραδιοηλεκτρολογίας με κατεύθυνση στις Τηλεπικοινωνίες. Στον ελεύθερό της χρόνο τρώει τα νύχια της, πειράζει τα μαλλιά της και ταίζει τις γάτες της